Předkrm

1.
  • 1. Nem rán – 2 ks 55,-

    jarní smažené závitky, kuřecí a vepřové maso, mrkev, černé houby, skleněné nudle, bílé zelí, cibule, vajíčka, koriandr, rýžový papír, rybí omáčka pálivá/nepálivá, nebo domácí „čili“ Cay Cay. (3, 4)

  • 2. Bánh tráng cuốn tôm – 2 ks 58,-

    letní závitky s krevetami, ledový salát, mrkev, salátová okurka, rýžové nudle, rýžový papír, koriandr, rybí omáčka pálivá/nepálivá, nebo domácí „čili“ Cay Cay. (3, 4)

Hlavní jídlo

3.
6.
7.
8.
  • 3. Bún bò Nam Bộ 145,-

    rýžové nudle, hovězí maso, mrkev, okurky, ledový salát, výhonky mungo, smažená cibulka, pražené arašídy, rybí omáčka, omáčka Cay Cay. (5)

  • 4. Phở bò tái 135,-

    polévka s naloženým hovězím masem, nudle Phở, výhonky mungo, červená cibule, koriandr, Cay Cay.

  • 5. Bún Thịt Nướng 140,-

    vepřové marinované maso, sezam, ledový salát a bylinky, rýžové nudle, rybí omáčka. (4)

  • 6. Gà sả ớt 145,-

    kuřecí stehna na citronové trávě a kurkumě s jasmínovou rýží.

  • 7. Cá thu sốt cà 155,-

    plátky mořské ryby, v rajčatové omáčce s kostkami ananasu, jasmínová rýže. (4)

  • 8. Bánh canh hải sản 185,-

    polévka s mušlemi a chobotnicí, neloupané krevety, tapiokové nudle, rajčata, jarní cibulka. (2, 4, 14)

















Salát

9.
10.
  • 9. Gỏi xoài tôm 68,-

    salát s nezralým mangem a krevetami, mrkev, červená paprika, máta, salátová okurka, výhonky mungo, pražené arašídy, rybí omáčka pálivá/nepálivá. (4, 5, 14)

  • 10. Miến trộn gà 85,-

    salát se skleněnými nudlemi, trhané kuřecí, červená paprika, salátová okurka, mrkev, sezamový olej, arašídy, lehce smažená šalotka. (4, 5)

  • Rýže navíc 25,-
  • Cay Cay navíc 15,-

    lehce pikantní domácí omáčka z "čili".

Při objednávce s sebou bude připočtena cena za obal k jednotlivým porcím.

Nápoje

Teplé nápoje
  • Zelený čaj – konvice 42,-
  • Jasmínový čaj – konvice 48,-
  • Cà Phê – vietnamská káva 45,-

    „Černou nebo hnědou kávu?“

Studené nápoje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *